Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poroka v naravi

Nekaj lepega, drugačnega in nepozabnega.

Slovenci smo še vedno zelo tradicionalni, pa vseeno se nekateri pari odločijo za kaj drugačnega. Tako si izberejo lokacijo v naravi, kamor postavimo poročni šotor z vsem inventarjem, za eleganten dogodek, kot je poroka.

Poročni šotor opremimo z zavesami, osvetljavo, okroglimi mizami in stoli z belimi prevlekami, mobilnim barom, kavči in barskimi mizicami. Do šotora pa potegnemo rdečo preprogo. Zvečer, ko na nebu zasijejo zvezde, pa se zunaj prižgejo lanterne, lučke in sveče.

 

Kaj se zgodi, ko mladi par doma pove, da se bosta poročila v šotoru?

V večini primerov odreagirajo zelo negativno. Naši starši si predstavljajo poroko na gasilskih klopeh pod zelenim šotorom in kemične WCje. Pa je res tako?

 

NE!

Šotor v različnih dimenzijah, postavljen na željeni lokaciji, z lakiranim podom, ki je dobrih 10cm dvignjen nad tlemi. Tako ni problema kakšno bo plesišče in koliko bo veliko. Kot parket v domači hiši, se bodo svatje lahko zavrteli po celem šotoru.

Belina šotora vama bo dovolila, da si prostor opremita čisto po svoje, v kakršnem koli stilu. Restavracije oz. zaprti prostori, nam vedno podajajo že neko zgodbo, ki jo moramo nadaljevati ali pa v vizualno podobo prostora vložiti veliko denarja. Bele zavese v poročnem šotoru in romantični light show. Manjka samo še izbrana dekoracija na mizah in podoba poroke bo popolna.

 

Kaj se zgodi v primeru dežja in mraza?

V primeru lepega vremena so stranice šotora odprte, v primeru slabega vremena pa zaprte. Ob hladnih večerih v 'zakulisju' šotora postavimo peč, ki vprostor piha topel zrak.

 

Na isti lokaciji lahko pripravimo tudi civilni obred.

 

Vedno je poskrbljeno tudi za dobro hrano.

 

Tudi WC je kot se šika.

 

Kaj pa cena?

Cene so različne, zato je potrebno preveriti več ponudnikov. Pri podjetju želimo.si, vama na poročni šotor nudijo 1700 eur popusta. In na koncu smo izračunali, da je poroka pod šotorom, cenovno enakovredna z nekoliko boljšo gostilno ali hotelom. Oglej si cenik poroke v šotoru.

 

Če je lepo še ne pomeni, da je presneto drago! Na koncu za pokušino pa še nekaj filmčkov. KLIK, KLIK, KLIK

 

Foto: arhiv podjetja želimo.si

Tekst: Urša Slapar, organizatorka porok

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje