Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
OKRASNI LONČKI

Si želiš da bi vajina poroka izgledala čim bolj naravno? Poleg tega sta omejena s financami? Imamo fino in cenovno ugodno idejo.

Na svoji poroki si želiš mize okrasiti z domačim cvetjem iz vrta in travnikov. In kje dobiti vaze? Uporabi glinene lončke.

Lahko izbereš eno velikost ali pa se poigraš z večimi velikostmi. Izbira velikosti je odvisna tudi od miz, ki bodo na poroki - okrogle ali podolgovate mize. Na okroglo mizo lahko postaviš en večji lonec, na podolgovate pa več majhnih. Glinene ločke s cvetlično dekoracijo pa lahko uporabiš tudi v druge dekoracijske namene: dekoracijo prostora, cerkve,... V lonček lahko vstaviš cvetličarsko gobo, ki jo napojiš z vodo. Ne pozabi med notranjostjo lončka in gobo vstaviti polivinil, da ne bo voda tekla po portu.  Vanj lahko 'pikaš' rožice, trave, vejice, ali pa zasadiš kakšno lončnico... Pazi na barvno in smiselno usklajenost cvetja.

In kako uredim zunanjo podobo glinenega lončka? Preprosto. Vzami sprej in ga presprejaj v željeno barvo. Če pa si bolj ustvarjalna, ti priporočam servietno tehniko. Kako? Preberi članek na Dom in Stil.

Vzorec lončka je lahko enak kot na poročnih vabilih in sedežnem redu.

 

VIR: www.dominstil.si

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje