Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna fotografija / Foto SAX

Foto SAX


kontaktna oseba: Silvo Salčnik
GSM: 040 368 468
spletna stran: www.silvosalcnik-sax.si/
e-pošta: silvo.salcnik@gmail.com

 

Najlepši občutki poročnega dne ostanejo zapisani v srcu in moja naloga je, da dobijo trajno podobo. Ko me nekaj dni po poroki mladoporočenci vprašajo, kje sem se skrival ves dan in vso noč, vem, da sem dobro opravil svoje delo in uspel ujeti pristne, nenarejene trenutke sreče in veselja. Poroka namreč ni zaradi fotografov, pač pa smo fotografi tam zaradi poroke. Nadlegovanje mladoporočencev in svatov s pretiranim poziranjem pa je zagotovo zadnja stvar, ki se je želite spominjati na vaš najlepši dan.
Na vsaki poroki nekaj minut posvetimo tudi malce drugačnim in edinstvenim fotografijam po meri mladoporočencev, na katere so potem še posebej ponosni. Pred vsako poroko se z mladoporočencema o tem posvetujem in si predhodno ogledam poročni prostor. V bližini poiščem primerno mesto za naše fotografiranje, tako svatje ne čakajo predolgo in se ne dolgočasijo. Običajno koga od njih celo povabim k sodelovanju in tako se za nekaj trenutkov lahko preizkusi v vlogi fotografskega asistenta, ob čemer še nihče ni ostal ravnodušen. Z nekaj nasveti in sproščenim pristopom ter v družbi prič tudi mladoporočenci lažje premagajo začetno zadrego pred objektivom in prav vedno se ob fotografiranju odlično zabavamo.
Z vami ostanem ves dan, od začetka samih priprav pa vse do konca glavnega dela zabave. S tem pa se moje delo seveda ne konča. Izbor fotografij, obdelava in retuširanje zahtevajo svoj čas, vendar se trudim, da fotografije kljub temu oddam v čim krajšem času. Na vašo željo vam izdelam tudi lično foto knjigo ali album.
 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje