Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna fotografija / ILIN-VU photography & video production & wedding agency

ILIN-VU photography & video production & wedding agency

naslov: Trgovski center Tangram BTC ob Muellerju
kontaktna oseba: Slaky in Luka
GSM: 040-551-241
spletna stran: www.ilin-vu.si
e-pošta: info@ilin-vu.si

 

Ko se fant in punca odločita za naslednji korak – poroko, menim, da so pomembne tri stvari; ljubezen, prstani in fotograf. Vse ostalo na poročni dan pride samo. Le te so tiste, ki poročen dan naredijo večen.

Vesela sva, da sva se odločila za poročno fotografijo izbrati agencijo Ilin-Vu, saj sva od agencije dobila več kot sva pričakovala.

Že prvo srečanje je bilo sproščeno in oba sva vedela, da je to to – to kar iščeva. Dva fotografa, ki bosta z nama na *najin dan* od jutra do jutra in skozi objektiv, ujela najbolj pristne in iskrene trenutke in na koncu vse skupaj spravila v knjigo, ki pripoveduje zgodbo. Fotografije agencije Ilin-Vu so definitivno ena izmed tistih stvari, ki ohranjajo lep spomin in dajo občutek dan najin da še vedno traja – vsak dan znova.

Urška & Iztok

zanesljivost - profesionalnost - kreativnost – prilagodljivost – dolgoletne izkušnje

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje