Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročni ples / Plesna šola za bodoče mladoporočence

Plesna šola za bodoče mladoporočence


kontaktna oseba: Jasmina Turnšek
GSM: 031 404 565
spletna stran: www.jasmina.si
e-pošta: info@jasmina.si

 

To je vajin poročni dan in vse oči bodo uprte v vaju! Od začetka do konca vajinega sanjskega dne! Zdaj je čas, da zasijeta.

Vidva sta tista, ki bosta otvorila zabavo s prvim plesom. Si želita, da bi bil vajin prvi ples kreativen, poseben in zabaven, hkrati pa preprost, lahkoten in enostaven?

Smo specializirani za poročni ples in pomagamo ustvarjati nepozaben prvi ples, ki je nekaj posebnega ali pa enostavna, preprosta, klasična eleganca. Vajin prvi ples je povod za ostale, da se bodo zabavali z vama, zakaj torej ne bi bil nekaj posebnega? K nam ste vabljeni popolni začetniki in tisti, ki ste že plesali oz. obiskovali plesne tečaje. Če imate smisel za ples ali mislite, da ga nimate, bomo poskrbeli, da bo vaš prvi ples izpadel zelo lepo. Prilagodimo se vašim sposobnostim, željam in zahtevam. Naše naloga je, da se boste pri plesu dobro počutili.

Pokličite in rezervirajte vaš termin!

Plesne ure po ugodnih cenah.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje