Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Fantovščina in dekliščina

FANTOVŠČINA IN DEKLIŠČINA

S fantovščino in dekliščino par sklene svoje samsko življenje in se tako z zabavo poslovi od svojega samskega stanu. Za zabavo se ponavadi pari odločajo teden ali dva pred poroko, lahko pa tudi na predvečer poroke, kar pa danes več ni priporočljivo, saj so te zabave ponavadi trajajoče dolgo v noč, zalite z obilo alkohola, kar bi pomenilo, da bi na svoji poroki bili utrujeni, z velikimi podočnjaki in z mačkom v glavi, česar si pa zagotovo ne želite. Zato si raje vzemite čas za zabavo in dovolj časa do poroke, da se spočijete in povrnete kondicijo.
Mnogi pari praznujejo fantovščino in dekliščino skupaj, kamor povabita skupne prijatelje, kar je ponavadi cenovno ugodnejše, poleg tega pa vas ne bo krbelo, kaj oni drugi počne na svoji zabavi.
Na fantovščini se ponavadi zberejo ženinovi prijatelji, ki se potrudijo ženina napiti in mu ob tem zagodejo marsikatero. Lahko pa mu večer popestrijo s kakšno striperko, ki samo zanj zapleše. Zabava se ponavadi konča s popolno pijanim ženinom.
Dekliščine so v zadnjem času nekoliko bolj razvratne od fantovščin, saj si prijateljice nevesto močno privoščijo, ji tudi zagodejo marsikakšno ter jo ponavadi odpeljejo v bar in naročijo striperja.
Kakorkoli že, nevesta in ženin se tako poslovita od samskega uživanja. Pomembno je, da po taki zabavi ni vrtanja slabe vesti ali zdravstvenih posledic.

 

Ponudniki

Stag Do Agency


GSM: 031 339 393
spletna stran: https://stagpartyljubljana.com/
e-pošta: info@stagpartyljubljana.com

Smo turistična agencija, ki se ukvarja z organiziranjem fantovščin in dekliščin za tuje goste. ...

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje