Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Nevestina poročna obleka

NEVESTINA POROČNA OBLEKA

Ob pripravi na veliki dogodek vsaka nevesta sanja o lepi, beli poročni obleki, v kateri se bo počutila kot kraljica srca svojega izbranca. Izbira prave poročne obleke je zelo pomembna. Nosili jo boste samo en dan, vendar je od nje odvisno vaše počutje in vaša samozavest. Zato posvetite dovolj časa izbiri obleke.

Kako do poročne obleke?

Najbolje je, da pregledate revije in si zamislite približen kroj, ki si ga želite.

Ko imate tako že izoblikovano idejo, kako bi naj vaša popolna obleka izgledala, se odpravite na prvi ogled v poročne salone. Prvi ogled naj bo vsaj 6 mesecev pred poroko ali še prej če se poročate v mesecih od maja do septembra.

Ko ste si ogledali različne modele, se pozanimali za cene in njihove pogoje, se odločite za poročni salon, kjer so vam pogoji najugodnejši in kjer so obleke čiste in urejene. Zelo pomembna je tudi prijaznost zaposlenih ter pripravljenost svetovati in pomagati bodoči nevesti. Včasih je le ta ključna, da se odločimo za nek salon.

Za ogled in pomerjanje oblek je dobro, da vzamete s seboj kakšno prijateljico, sestrično, mamo ali kogarkoli, ki mu zaupate in ki ima obilo potrpljenja. Vzemite si čas in pomerjajte različne obleke, predstavljajte si sebe v različnih stilih, saj ni nujno, da bo tisti kroj, ki vam je bil v reviji zelo všeč, dejansko tudi dobro izgledal na vas.

  

Različnih modelov je veliko in s tem je tudi velika izbira, zato poiščite tisto pravo obleko, v kateri se boste počutile lepe, samozavestne in srečne. Pogostokrat se neveste odločijo za prvo obleko, ki so jo pomerile.
Če nimate namena izbirati oblek v poročnih salonih, se lahko odločite za nakup že narejene poročne obleke ali za šivanje.

Cene so lahko ugodnejše od izposoje ali pa so primerljive, vendar tako obleko lahko nosite tudi kasneje, sploh, če je izdelana v kakšni pastelni barvi. Vendar pri izbiri šivilje bodite zelo pozorne, saj niso vse šivilje enako spretne. Raje izberite tako, ki že ima izkušnje s šivanjem podobnih oblek. Natančno se pogovorite z njo o izgledu obleke, izbiri materiala in drobnih dekoracij (biserčki, kamenčki, kristalčki, umetne rožice...), o pomerjanju, določite rok, do kdaj mora obleka biti končana in seveda o ceni. Prava šivilja vam bo znala svetovati tudi, kaj je najbolj primerno k vaši postavi in kaj absolutno ni za vas.
 

     

 

Sorodni članki:

Jesenske poročne obleke

Tančice - pika na i

Poročne obleke za neveste z močnejšo postavo

Poročne obleke za nosečnice

Poročna obleka malo drugače

Zimska poroka

Poročna obleka z dolgimi rokavi

Poročni atelje Beli cvet

Studi Vesna

Poročni butil Bella

Preberite si še:

  Na kaj morate biti pozorne pri izposoji obleke v poročnem salonu?
  Kakšne so lahko poročne obleke?
  Kako najti pravo obleko za pravo postavo?

Ponudniki

Poročni atelje Beli cvet

naslov: Peske 1, 1236 Trzin
GSM: 040/345-248
spletna stran: http://www.belicvet.si
e-pošta: atelje.belicvet@gmail.com

Poročni atelje Beli cvet se s svojo ponudbo in storitvami trudi, da bi vam polepšal dan in vam izpolnil želje ali uresničil sanje glede vašega poročnega dne. ...

Anton Novak d.o.o.

naslov: Hraše 19, 4248 Lesce
telefon: 040 887 112
spletna stran: http://www.poroka-novak.si/porocne-obleke/

Poročna obleka spada med najbolj pomembne dele dogodka, zato njena izbira ni enostavna. V obleki se želite počutiti lepo in udobno. ...

Poročni salon Poročna kamrica

naslov: Sp. Hajdina 19 A, 2288 Hajdina
GSM: 041 92 33 99
spletna stran: www.porocna-kamrica.com/
e-pošta: porocna.kamrica@gmail.com

V salonu Poročna kamrica si lahko izposodite ali kupite poročne obleke priznanih blagovnih znamk. ...

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje